یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۵:۵۵:۱۰

معاون عمرانی استاندار: استان اصفهان اکنون ظرفیت تولید ۵۸۰ مگاوات برق با انرژی خورشیدی را دارد

image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، مراسم کلنگ زنی اجرای مرحله دوم طرح نیروگاه خورشیدی شهرستان جرقویه اصفهان با حضور زینلیان – معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان – و مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری برق و انرژی غدیر و هیات همراه، مسئولان محلی و اقشار مختلف مردم منطقه برگزار گردید.

زینلیان، در این آیین ضمن آرزوی توفیق همگانی در کسب فضائل ماه ضیافت الهی، تصریح کرد: به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص استان اصفهان و میانگین بالای روزهای آفتابی، زاویه مطلوب تابش نور خورشید و … قابلیت تولید انرژی الکترسیته با منشا نور خورشیدی به نحو نافع و تاثیرگذار در استان فراهم و مهیا است.

وی، اضافه کرد: استقرار و استمرار صنایع متنوع ازجمله صنایع مادر در استان میزان مصرف برق را به صورتی فزاینده افزایش داده است که این موضوع ضرورت و اهمیت احداث و عملیاتی نمودن نیروگاه های راهبردی با انرژی های پاک از جمله نیروگاه های خورشیدی را برای آتیه توسعه پایدار استان صنعتی اصفهان، به راهبرد اساسی و آینده نگرایانه مبدل ساخته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان، در ادامه اضافه کرد: این ظرفیت در استان وجود دارد تا شرکت سرمایه گذاری غدیر (شرکت سرمایه گذاری چند رشته ای بورس) بتواند عملیات تولید ۹۰۰ مگاوات برق خورشیدی را تا سال ۱۴۰۴ شمسی در استان پهناور و کانونی اصفهان محقق و اجرایی نماید.

برچسب ها :